Om ett överaktivt barn hela tiden håller på och knäpper upp säkerhetsbältet är "Änglavakten" från Bilanpassning i Staffanstorp en räddare i nöden. Det är en kåpa i genomskinlig plast som man sätter utanpå bältesspännet på fem sekunder och som lika snabbt kan tas bort när man är framme. "Änglavakt" gör det omöjligt att ofrivilligt pilla loss säkerhetsbältet.

— Det är ren och skär stress att köra om barnet hela tiden håller på och knäpper upp säkerhetsbältet. Vi vill göra det enkelt för människor att hitta hjälpmedel till bilen och gör därför Änglavakten direkt tillgänglig i vår webbshop, säger Björn Kayser, VD på Bilanpassning i Staffanstorp.

20 års erfarenhet av bilanpassningar till barn med speciella behov gör Bilanpassning i Staffanstorp till en samarbetspartner för familjer med barn som t.ex. har ryggmärgsbråck, förvärvad ryggmärgskada, muskelsjukdom, cerebral pares, eller multifunktionshandikapp. Företaget har lösningar bland annat för att underlätta insteg, lastning av bilbarnstol, vridsäten, transportrullstolar och stabiliseringsbälten.