Fem par och husbilsekipage från olika delar av mellanssverige som tidigare aldrig träffats droppade under lördagskvällen in till ett eget långbord döpt till "Husbilsbordet" och hade en trivselkväll utöver det vanliga när man berättade reseminnen och tipsade varann om sina respektive smultronställen. Gissa f.ö. vilka gäster som satt kvar längst den kvällen?
– Mycket rolig och trevlig kväll. Vi hoppas att det kommer bli på fler ställen. Alltid roligt att träffa fler husbilsfolk, sade Lis Bandgren, Västerås.
– Kul att få vara med på smygpremiären av ett välkommet och mycket uppskattat koncept som vi får se till att fler tar efter, ​tyckte Per Mohlin, Strängnäs.

– Vi sedan starten gjort allt vi kan för att husbilsgäster skall komma och trivas hos oss med ambitionen är att vara en av Sveriges mest prisvärda och bästa ställplatser för husbilar, berättar grundaren av restaurangen Yngve Persson. Därför känns det extra kul att få vara först i Sverige med konceptet för "Husbilsbordet". Så frågar ni efter Husbilsbordet hädanefter har ni möjlighet att även lära känna andra trevliga husbilsvänner här hos oss. Dessutom så erbjuder vi hädanefter alla våra husbilsgäster på fördrink samt kaffe efter maten - även om de väljer att inte sitta vid husbilsbordet!

För mer information om Husbilsbordet se https://axmarbrygga.se/husbilsbordet