– Vi siktar nu på att erbjuda riktigt bra och prisvärda luncher, säger köksmästare Johan Näsman. Vi breddar menyn och kommer nu att erbjuda flera olika husmansrätter varje dag, efter en rullande meny, i stället att lunchalternativen som tidigare varit mera statiska. Vi kommer naturligtvis att behålla våra mest populära stående favoriter som pannbiffen, Dinnersburgaren och laxen samt att det alltid finns sallad som alternativ också.

Nya platschefen Sture Toresson har förstärkt teamet ytterligare genom att rekrytera välrenommérade kocken Johan Yamdee till köket.
– Jag började här för att både Sture och Johan var så tydliga med vad de vill åstadkomma, säger Johan Yamdee, som tidigare arbetat i ledande befattning i köket på Scandic CH, Väst och Falun. De ville lyfta den här fina mötesplatsen rejält och tydliggjorde att satsning på bra mat var primär. Jag vill vara med och höja nivån på maten generellt samtidigt som vi vill se mycket mer Gävlebor här framöver. Det är ju så lättillgängligt från bägge sidor av stan, gratis parkering och fria fåtöljmöten i biblioteket efter maten.

Lunchen serveras mellan klockan 11.00 till 14.00 varje dag i veckan. Men man har öppet för frukost tidig morgon till middag senare på kvällen.
– Vi håller även på att titta på någon form av stamkundskoncept, säger Sture. Det skall vara både gott och lönsamt att äta och träffas här på Dinners Gävle Bro. Jag är självklart öppen för dialog och välkomnar en konstruktiv dialog om goda samarbeten gällande vällagad mat.

Trions egna favoriter bland lunchrätterna:
• Wallenbergare, de är det alltid en strykande åtgång på, säger Johan Näsman.
• Vällagad fisk, det ökar generellt och det vill vi kunna erbjuda ofta, säger Johan Yamdee.
• Det mesta som de här grabbarna lagar, hälsar Sture Toresson.

Om Dinners Gävle Bro
Den perfekta mötesplatsen på E4 för långväga gäster 15 mil norr om Stockholm. Placerad mellan södra och norra infarten till Gävle.
Njut av frukost, lunch eller middag i den öppna restaurangmiljön med en härlig vidvinkelvy över E4 och vidderna i både nord- och sydlig riktning.
Vi serverar moderna, trendiga, hälsosamma produkter av kunniga och motiverade medarbetare, det är det Dinners står för.
Mötesplatsen för effektiva träffar. Avrunda gärna måltiden med kaffe i det trivsamma Biblioteket . Naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster liksom fyra timmars gratis parkering.
Vår filosofi är att servera hälsosam och moderiktig mat i trevlig miljö med en känsla av att komma hem.

Dagens lunch 99 kronor
Varje dag kl. 11.00-14.00
Dagens varmrätter inkl. sallad.
Välj mellan kött-, fisk- och vegetariska rätter.
Dessutom Dagens sallad och Dagens soppa.

För mer information se
https://dinners.se/dinners-gavle

Bli med i Lunchklubben och få nyhetsbrev med veckans meny här https://dinnerslunch.yodo.se