Det bjöds på live-musik och utlottningar av bl.a. presentkort med luncher, tårta och taxiresor och vädret passade på att visa sig från sin alla bästa sida.
– Vi är från Gävle Taxis sida väldigt nöjda med evenemanget, berättar Fredric Mellberg, marknadsansvarig på Gävle Taxi. Det var mycket folk i omlopp på Stortorget i Gävle och Gävleborna tog sig verkligen tid att stanna upp och lyssna på Droptopz härliga musik och deltog i våra utlottningar. Något som också verkligen drog intresse till sig var Volvo Suggorna från från 1951 och 1953. Vi slogs också av att många blir så förvånade när de hör att vi funnits som företag i hela 100 år.

Något som också verkligen drog blickarna till sig var Gävle Taxis nya eltaxi. Mängder av frågor kring den ställdes av intresserade Gävlebor. Ett annat uppskattat inslag var besök av GIF-spelare som öppenhjärtligt deltog på scenen. 

Gävles största taxibolag Gävle Taxi firar 100 år 2022. Det lokala taxibolaget med trafikledare och förare med mycket god lokalkännedom.

För mer information se https://gavletaxi.se