En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det endast 14,8 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen 2024.

För mer information se: https://branschvinnare.se

Bildtext: Åkerichef Viktor Lundén och vd Henrik Persson visar upp diplomen för årets branschvinnare. Foto: Joe FormgrenPresstjänst

Om HP Åkeri AB
Håkan Perssons Åkeri är din personliga transportör som hjälper till med allt från enklare budtjänster, till större transporter med kvalificerad logistik. Vi står helt enkelt för hela och säkra transporter.
Våra huvudområden är distribution, fjärrtrafik och kundanpassade transporter. Vi på HP Åkeri är flexibla och tillsammans med vår gemensamma erfarenhet hittar vi alltid en lösning. Allt för att ge er som kund den bästa servicen. Vi erbjuder även lager- och logistiktjänster med lagerhantering som effektiviserar lagerprocessen.
Vi är transportör åt DHL och kör parti och styckegodstransporter i Gästrikland, Norduppland, Dalarna, Hälsingland samt till Stockholm.
Med vår långa erfarenhet av branschen vet vi vad som krävs för att utföra säkra och pålitliga transporter.
HP Åkeri AB strävar efter att erbjuda samtliga tjänster våra kunder efterfrågar inom transport och logistik. 
• Vi skapar leveranser utifrån trygghet, kvalitet och säkerhet. 
• Kunder stora som små - alla är lika viktiga för oss. 
• Leveranser stora som små - vi hanterar samtliga med nöjd kund i fokus.

Är ni intresserade av att transportera gods? Varmt välkomna att höra av er till oss!
För mer information se https://hpakeri.se