Det var premiärhelg och Sverigepremiär den 8-10 december och den nya modellen har redan fått nya ägare.
– Det var en tidigare Yarisägare som bytte upp sig och tyckta att den nya modellen var både snygg och så så skön att köra, berättar säljaren Sandra Pettersson, säljare på Bilinorr Gävle.

Den nya C-HR-modellen visar upp en design som är både fräsch och innovativ. Dess yttre framträder med en dynamisk profil, en front som signalerar självsäkerhet och en bakdel som kombinerar stil med funktionalitet. Interiören är lika imponerande, med en förarorienterad layout, högkvalitativa material och en övergripande känsla av rymlighet och komfort.
– Den är snygg, sticker ut, den är djärv, säger Nicklas Strid​, försäljningschef på Bilinorr Gävle. Den är lite kaxigare än föregångaren och har fått ett jäkla lyft för den som vill synas lite grann.

Toyota C-HR 2023 har inte bara en estetisk charm utan är också fullspäckad med avancerad teknik. Bilens infotainmentsystem är lättanvänt och integrerar sömlöst med moderna smartphones. Säkerhetsfunktionerna är också i toppklass, med funktioner som adaptiv farthållare, kollisionsvarning och filhållningsassistans som standard.

Körupplevelsen i Toyota C-HR 2023 är en balans mellan komfort och responsivitet. Den erbjuder en smidig körning i stadsmiljö samtidigt som den klarar av öppna vägar med lätthet. Styrningen är exakt och ger föraren en god känsla av kontroll. Bilens fjädring absorberar ojämnheter på vägen, vilket bidrar till en behaglig resa. Jag provkörde en 2.0 med fyrhjulsdrift och närmare 200 hästkrafter. Prestandan gick det verkligen inte att klaga på i kombination med mycket låg bränsleförbrukning.
– Ett viktigt fokus för Toyota har varit att göra C-HR mer miljövänlig. Hybridversionen av C-HR kombinerar bränsleeffektivitet med minskade utsläpp, vilket gör den till ett attraktivt val för den miljömedvetna konsumenten, säger Petter Björklund, säljare på Bilinorr Gävle.

Toyota C-HR 2023 är med andra ord en solid, välutrustad och stilfull SUV som passar en rad olika förare. Dess kombination av design, teknik och körupplevelse gör den till en framträdande och prisvärd aktör på SUV-marknaden. För de som söker en bil som erbjuder både stil och substans är nya C-HR definitivt värd att överväga.

För mer information om nya Toyota C-HR se https://www.toyota.se/bilar/c-hr
Kontakt Toyota, Bilinorr Gävle: https://bilinorr.se/kontakt/toyota-gavle

 

Text och foto: Joe Formgren
Presstjänst