Slipp all administration och allt krångel

Aldrig har det varit så enkelt att sälja en bil som nu. En bilaffär kan vara ett tidskrävande och arbetsamt projekt. Slipp allt detta och sälj din bil i Stockholm enkelt och tryggt! Här erbjuds du en bilförsäljning där allt sköts direkt och du får även betalt samma dag.

Du gör enkelt en värdering online, som självklart är kostnadsfri. Tänk på att alla bilar tas emot – oavsett vilket skick de är i. Om du har en bil som kanske inte fungerar till 100 procent, kan det vara ännu krångligare att få till en försäljning.

Det betyder att du, exempelvis, kan sälja en krockskadad bil eller en bil vars motor eller växellåda inte fungerar. Mekaniska eller elektroniska fel på bilen är inte heller några problem. Det går även alldeles utmärkt att sälja en avställd bil eller en bil som har körförbud.

Märke eller antal mil som bilen har gått spelar inte heller någon som helst roll.

Trygg och säker affär

Du lämnar över allt jobb och kan känna dig helt trygg och säker när du säljer din bil på det här sättet. Bilen hämtas direkt och du får en snabb betalning. Du väljer hur du vill ha utbetalningen. Bankkontor, Swish eller kontant.

Om du står inför att sälja din bil – tveka inte att göra en kostnadsfri förfrågan redan i dag. Därefter kommer de ut till dig och du får en korrekt värdering av bilen. Bilen tas med och du slipper allt tidskrävande arbete som en bilförsäljning för det allra mesta faktiskt innebär. Det här är en oerhört smidig lösning för att få till en bilförsäljning. D