Du blir både förare och en viktig ambassadör som möter både nya och gamla kunder och levererar de olika transporttjänster vi erbjuder.
Det kan gälla allt från privat- och företagsresor, Arlanda-körningar sjukresor, färdtjänst och budtransporter runt om i hela Gävle eller långresor i hela Sverige.

Tycker du att det här låter intressant så varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information.

Kontaktperson
Peter Jansson
026-66 44 04
12@gavletaxi.se


Om Gävle Taxi

Gävle Taxi 129000 AB bildades 1922 och är Gävles äldsta och ledande taxibolag. Vi är verksamma i Gävle-Sandviken området. Idag har vi 60 bilar varav 9 st handikappfordon, 8 st minibussar och resterande är personbilar.

Vi bedriver idag ett mycket aktivt och kontinuerligt miljö- och trafiksäkerhetsarbete. Av dagens 60 bilar körs alla på fossilfri diesel HVO 100.

Gävle Taxi är sedan 2006 miljöcertifierad i Säker Grön Taxi som är ett transportkvalitetsledningssystem som Svenska Taxiförbundet har skräddarsytt för taxibranschen. Det bygger på den internationella standarden ISO 14001 och skall användas för att säkerställa en hög kvalitet när det gäller trafiksäkerhet och service.

Vi var första taxibolaget i Sverige som köpte en Tesla Model S som är en ren elbil längst räckvidd av elbilar.

Samtliga våra fordon är utrustade med ISA (intelligent stöd för hastighetsanpassning) och alkolås.

Vår beställningscentral finns i våra lokaler på Becksinvägen 3 i Gävle och där jobbar 10 stycken trafikledare som alla har mycket god lokalkännedom.

Det är viktigt för oss med en lokal beställningscentral så att vi kan ge våra kunder den bästa lokala servicen.

Boka taxi: 026-12 90 00
För mer information se https://gavletaxi.se

 

Är ni också i behov att rekrytera rätt personal?
Vanlig platsannons eller bästa rekryteringsannonsen?
Kontakta Presstjänst för att utöka kontaktytan och vi exponerar er annons som native advertising (redaktionell artikel) regionalt eller nationellt.
För mer information se https://presstjanst.se